Codeborne
05 Sep 2017

Codeborne otsib tarkvarameistrit

Kes me oleme?

Suure tõenäosusega on iga eestimaalane Codeborne’i ehitatud tarkvaraga kokku puutunud. Meie käsi on mängus mitmes kodumaises panga- ja telekommunikatsioonisüsteemis; oleme energeetikainfosüsteeme ehitanud ja andnud oma panuse ID-kaardi tarkvarasse; töötame meditsiinisektoris ja oleme tehaste tootmisprotsessi paremaks aidanud jpm.

Selle kõige kõrval läheb 70% Codeborne’i “toodangust” eksporti. Meie tarkvara kasutatakse Venemaal ja Jaapanis, Norras ja Ameerikas, Lätis ja Tšehhis.

Me oleme 1000 kilomeetri raadiuses ainsad, kes programmeerivad paaris. Ja agiilseid arendustmetoodikaid järgime me üsna hoolikalt.

Keda me otsime?

Kogu ülalmainitud ja ka hulka rohkema töö tegemiseks on vaja nutikaid programmeerijaid. Kui Sa end sellisena tunned, siis just Sind me otsimegi.

Mida me pakume?

  • Paarisprogrammeerimise keskkonnas leiab uue tulija talent väärilise rakenduse ning kindlasti saad Sa palju uut juurde õppida.
  • Codeborne’i kutsutakse mitte pelgalt programmeerima, vaid keerukatest äriprotsessidest töötavat tarkvara ehitama ning äride edukust suurendama. Codeborne’i programmeerijad suhtlevad otse kliendiga ja sõlmivad temaga ise sisulisi kokkuleppeid. See on programmeerijale unikaalne väljakutse ja kogemus.
  • Palgast ja teistest Codeborne’is töötamise hüvedest räägime juba silmast silma 🙂

Mida sina pead oskama?

  • Me eeldame, et Sa oled hea programmeerija, oled seda aastaid teinud ja et Sa tunned oma töövahendeid.
  • Me eeldame, et Sa oled uhke oma ehitatud tarkvara kvaliteedi ja töökindluse üle.
  • Me eeldame, et Sa suudad oma tööd kirjeldada ka mittetehnilisele inimesele.
  • Me eeldame, et programmeerimine tähendab Sulle veidi enamat kui töö.

Kui see kõik kokku kõnetab Sind, siis võta meiega ühendust.
job@codeborne.com või helista 6177188.

Our recent stories