Blog post cover illustration Tarkvarakool alustab taas!
Aho
06 Aug 2014

Tarkvarakool alustab taas!

Juba teist aastat järjest pakume tõelistele talentidele tasuta programmeerimiskoolitust!

Mida pakume?

3-kuulise tiheda ja tõhusa programmi käigus omandatakse igal tööpäeval kell 9-17 praktilisi teadmisi ja oskusi oma ala spetsialistide käe all. Me ei küsi abstraktseid küsimusi, vaid lahendame reaalseid ülesandeid tegelikus töökeskkonnas ning leiame vastused kõigile praktikas esile kerkivatele küsimustele.

Eelmise tarkvarakooli eduloo kohta loe täpsemalt siit.

Kellele?

Sul pole vaja eelnevat IT-alast töökogemust ja sinu põhieriala ei pea olema IT-ga seotud. Piisab IT-alasest huvist ja loovast mõtlemisest.

Kui tahad õppida programmeerima ning otsid võimalusi kasutada oma valdkonna teadmisi senisest loovamalt ja suuremate eesmärkide täitmiseks, siis on see suurepärane võimalus loodud just sinu jaoks! Otsime inimesi, kes suudaksid mõelda loovalt ja struktureeritult ning suudaksid oma unikaalse lähenemisnurgaga rikastada töökindlate süsteemide maailma senisest veelgi efektiivsemalt.

Milleks?

Siin on võimalus panustada senisest veel enam! Tänane tarkvaravaldkond areneb kiiremini kui kunagi varem. Codeborne’i tarkvarakoolitus annab sulle suurepärased võimalused teha põnevat ja hästitasustatud tööd.

Mida teha?

Kandideerimine on lihtne! Kirjuta, miks sa tahad tarkvara luua ja miks me peaks seda just sulle õpetama. Saada oma motivatsioonikiri või küsi lisa aadressilt tarkvarakool@codeborne.com. Tee seda juba täna!

Tarkvarakool algab 29. septembil 2014. Avaldusi saab esitada kuni 20. augustini.

Our recent stories